AIR PAIP KUNING?

image

Ada customer tanya, kalau air paip dapur dia kotor warna dah kuning2 brown boleh tak nak pasang penapis air cuckoo ni? Saya cakap, ya puan, sebab air puan macam ni la puan “wajib” pasang! 😃. Selama ni puan masak air, puan yakin ke bersih dari bakteria? Kalau nak tapis logam2 berat dlm tu pulak mmg tak boleh kalau masak air shj. Sharing2 info tentang kelebihan cuckoo dengan customer lagi, kemudian customer tu pun berminat nak pasang, alhamdulillah. Kepada mereka2 yang nak saya tolong uruskan pembelian mereka, jangan segan2 PM atau WhatsApp sy ya, 📲

☎ 011-18632093 Nasir
#jmgroup #jmg #cuckoo #cuckoomalaysia #penapisair

Advertisements

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s