BELI PENAPIS AIR, JANGAN MAIN BELI JER…


Diantara perkara yang paling penting perlu diambil kira ialah MAINTENANCE selepas beli.. iaitu servis berkala dan tukar penapis..

dari pengalaman admin sendiri.

Sblm ni, admin menggunakan penapis air jenama X.. (x payah mention la ye).. bila hntar servis aje dah kena caj.. bila tukar filter satu filter aje minimum dah RM100++.. Kalo dalam setahun tu mau kena dlm RM600 – RM700 jugak..

Dan setelah 5 tahun pakai, Penapis Air yg admin guna tu ade kerosakan.. admin rasa, dah tiba masanya admin tukar pakai penapis air jenama lain.. Terima Kasih jenama X yg telah berkhidmat dgn admin selama 5 tahun.. 🙂

Admin gugel carik penapis air ape yg bagus dan sesuai dgn bajet yg ade.. (bajet kecik aje.. pasal zaman ekonomi ni kan..) Dari penapis RO hingga lah ke penapis alkali.. dari yg beli cash & tanpa servis susulan, beli cash dan tawarkn servis susulan berbayar hinggalah yg buat secara rental dgn servis susulan..

Admin hampir2 nak register satu penapis air RO dengan cara pembayaran rental(sewa beli).. dah siap dapatkan beberapa ejen utk berurusan dah.. Tetapi dah tertulis Allah nak jumpakn admin dengan produk yang lebih bagus.. Cuckoo..

bersambung… kihkihkih…

Dengan Cuckoo, dengan hanya bayaran NCS (Natural Services Package) serendah RM300 setahun, Anda akan menikmati SERVIS PERCUMA setiap 4 bulan (kire-kire 3 kali setahun), Penukaran FILTER PERCUMA setiap 4 bulan (6 batang filter setahun) dan warranty jika berlaku kerosakan serta faedah2 lain seperti pemasangan bila berpindah dan lain2 lagi…

Dan anda boleh guna penapis air anda ni sampai bila2.. 20 tahun.. 30 tahun.. Cuckoo akan jaga kualiti air anda sama seperti baru dibeli

#sumber : FB cuckoo online kiosk

PM whatsapp admin segera 

011-18632093

Advertisements

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s