KEPERLUAN AIR MENGIKUT BERAT ANDA!

image

Jumlah air mencukupi yang sepatutnya diminum oleh setiap manusia bagi mengekalkan kecergasan dan kesihatan badan..

Korang berape liter?
admin dah dekat2 nak bawah dah tu.. huhu..

Advertisements

PENAPIS UDARA CUCKOO

12932553_528230320693097_2003331709871288798_na-model haze

PENAPIS UDARA CUCKOO 🇰🇷
“The best air purifier from Korea is now available in Malaysia”
.
Tak perlu risau dengan bulu kucing 🐈 berterbangan lagi kerana Cuckoo menggunakan Plasma Ionizer untuk membunuh kuman untuk udara yang lebih bersih.
.
TAK CUKUP DENGAN ITU, boleh juga hilangkan bau dan asap rokok🚬
*rujuk video ini https://goo.gl/aXa3za
.
Bayaran permulaan hanya sewaan bulan pertama.
Tanpa Deposit
Tanpa Caj Pemasangan
Tanpa Caj Penghantaran
.
Hanya RM98 sebulan untuk A Model dan RM120 untuk B Model *NEW MODEL
✅Video A Model : https://goo.gl/Z4OtsH

a model
✅Video B Model :https://goo.gl/hXnpoI

b model
.
============================
APA YANG ANDA DAPAT
============================
Hanya bayaran serendah RM98 sebulan, anda akan mendapat:
🌟Warranti selama 3 tahun
🌟PERCUMA servis 4 bulan sekali
🌟PERCUMA tukar filter setiap 4 bulan
🌟PERCUMA repair dan spare parts
🌟PERCUMA KHIDMAT NASIHAT DARI KAMI jika memerlukan.
.
P/s: Jika beli sekarang, anda akan mendapat DISKAUN hebat dari CUCKOO.

Slide1Slide3slide2slide4Slide5Slide6Slide7Slide8slide9 (1)slide10Slide11.
============================
MACAM MANA NAK APPLY
============================
tak perlu slip gaji
takperlu garentor
suri rumah pon boleh apply
blacklist ctos/criss boleh apply
yang bisnes sendiri boleh apply
yang makan gaji lagi la boleh apply
.
============================
TUNGGU APA LAGI
============================
“Saya Nasir adalah Agent Berdaftar dari Cuckoo Malaysia, sedia menguruskan pendaftaran secara online & pemasangan ke seluruh Negara
.
============================
Whatapps 📲011 18632093
Whatapps 📲011 18632093
Whatapps 📲011 18632093
Whatapps 📲011 18632093
============================
.
atau PM SEKARANG!–> https://goo.gl/WvwX32
.
“Your Best TRUSTED NATURAL EXEC”
Nasir Cuckoo
ID NO : 21475
📲011 18632093
Natural Executive Cuckoo Malaysia
.
Follow Ig Kami : http://instagram.com/nasir.cuckoo
Lawati web Kami : https://cuckooonlinebranch.wordpress.com
.
‪#‎penapisudara‬ ‪#‎cuckoo‬ ‪#‎penapisudaracuckoo‬ ‪#‎amodel‬ ‪#‎bmodel‬‪#‎pecintakucing‬ ‪#‎alahan‬ ‪#‎semput‬ ‪#‎ubatsemput‬ ‪#‎ubatbersin‬ ‪#‎kelabkucing‬‪#‎pets‬ ‪#‎bulukucing‬ ‪#‎airpurifier‬ ‪#‎agentcuckoo‬ ‪#‎udarabersih‬ ‪#‎catlover‬‪#‎haze‬ ‪#‎habuk‬ ‪#‎pembersihhabuk‬ ‪#‎produkkorea‬ ‪#‎udarasihat‬‪#‎testimonicuckoo‬ ‪#‎penapisair‬ ‪#‎PlasmaIonizer‬ ‪#‎petslover‬‪#‎haiwanpeliharaan‬ ‪#‎rabbit‬ ‪#‎arnab‬ ‪#‎hama‬

 

c392d4d7-d0cd-4f84-b7e2-b5182c233e05ec289621-a3a8-450c-9dcb-c665e0eaa43c

AIR PAIP KUNING?

image

Ada customer tanya, kalau air paip dapur dia kotor warna dah kuning2 brown boleh tak nak pasang penapis air cuckoo ni? Saya cakap, ya puan, sebab air puan macam ni la puan “wajib” pasang! 😃. Selama ni puan masak air, puan yakin ke bersih dari bakteria? Kalau nak tapis logam2 berat dlm tu pulak mmg tak boleh kalau masak air shj. Sharing2 info tentang kelebihan cuckoo dengan customer lagi, kemudian customer tu pun berminat nak pasang, alhamdulillah. Kepada mereka2 yang nak saya tolong uruskan pembelian mereka, jangan segan2 PM atau WhatsApp sy ya, 📲

☎ 011-18632093 Nasir
#jmgroup #jmg #cuckoo #cuckoomalaysia #penapisair

MASIH LAGI ANGKUT AIR MINERAL?

image

Ada tak yang kat sini masih beli air mineral berkotak2 di pasaraya sampai penuh troli..?? nak letak pempes & susu anak pon dah x berape nak muat dah…

Kalau beli untuk majlis, niaga atau sedekah kat org lain masih ok la.. Tapi kalau korang beli untuk buat stok air minuman kat rumah.. Sebenarnya ada cara yang lebih jimat masa, tenaga dan duit dari beli berkotak2 macam ni..

Admin cadangkan korang beli penapis Air Cuckoo model Epic.. hanya RM2.40 sehari korang sekeluarga boleh minum air yang bersih dari logam berat, yang kaya dengan mineral dan bersifat alkali seberapa banyak yang korang nak minum tanpa had. Ya hanya RM2.40 sehari.

Korang akan jimat masa.. jimat tenaga.. jimat duit dan menjimatkan ruang troli korang bila korang kat pasaraya..

Apa? penapis air mahal?? Eh, tak lah.. penapis air cuckoo murah aje..
Korang bayangkan.. dengan RM2.40 sehari korang akan dapat air yg sedap dan sihat tanpa limit di rumah korang..

Kos servis dan kos tukar filter berkala korang tak payah susah2 nak pk dah.. semuanya Cuckoo tanggung dengan hanya RM2.40 sehari tu.. korang tak payah bayar apa2 tambahan duit lagi dah.. setiap 4 bulan tech cuckoo akan datang rumah korang untuk servis dan tukar filter.. semuanya tak perlu bayar dah..

Amacam?? nak beli air mineral berkotak2 lagi??

“betul ke?? ntah ye ntah tak admin ni..” haha.. kalau korang rase mcm ni.. save no admin ni.. pastu cer whatsapp.. nanti admin terangkan dengan lebih terperinci..

011118632093 NASIR

#PenapisAirCuckoo #CUCKOO #CuckooMalaysia #AlkalineWater #Alkali #PenapisAir #CuckooJohor #CuckooMelaka #CuckooN9 #CuckooPahang #CuckooTerengganu #CuckooKelantan #CuckooSelangor #CuckooKualaLumpur #CuckooPutrajaya #CuckooPerak #CuckooPenang #CuckooPerlis #CuckooKedah #CuckooSabah #CuckooSarawak #CuckooSeremban #CuckooNilai #CuckooPutrajaya #CuckooKuantan #CuckooTemerloh #CuckooSegamat #CuckooBatuPahat #CuckooTampin #CuckooRawang #CuckooKlang #CuckooKajang #CuckooIpoh #CuckooSungaiPetani #CuckooKangar #CuckooKulai #CuckooPasirGudang #CuckooSegamat #CuckooMuar #CuckooKluang #CuckooPontian #CuckooLabis #CuckooMersing #CuckooKotaTinggi #CuckooRompin #CuckooMuadzamShah #CuckooJerantut #CuckooJempol #CuckooKualaPilah #CuckooJelebu #CuckooBahau #CuckooMaran #CuckooRaub #CuckooJengka #CuckooKualaSelangor #CuckooBanting #CuckooMantin #CuckooPekan

SUDAHKAH ANDA MEMILIKI PRODUK PENAPIS AIR DI RUMAH?

Masih tercari-cari produk penapis air yang terkini, menjimatkan dan membekalkan anda dengan air yang bersih lagi berkhasiat mineral untuk minuman anda dan keluarga tercinta?
TIPS SEBELUM MEMBELI PENAPIS AIR
Mengikut Standard yang telah ditetapkan oleh Pertubuhan Kesihatan Sedunia (WHO), sesuatu penapis air yang terbaik mesti memenuhi Piawaian yang telah ditetapkan seperti gambar di bawah :

piawaian-WHO-PakarAirdara

KEBAIKAN MINUM AIR BERALKALI YANG MESTI ANDA AMBIL TAHU
NYAH-TOKSIK
Menyah-toksik tubuh anda dari bahan asidik yang terkumpul setiap hari. Ia juga membuang toksin dalam badan yang diserap dari persekitaran, ubatan/dadah, makanan tidak semulajadi dan proses penuaan yang ‘biasa’. Buang asid terkumpul dalam tubuh boleh menyebabkan kondisi kesihatan yang serius. Minum air Alkali setiap hari meneutralkan keasidan dan membasuh bahan asidik pada sel dan tisu.

HIDRAT
Hidrat semula tubuh anda. Ini adalah asas kepada kesihatan optimum. Ketika ionisasi, penapis air alkali anda menjadikan air lebih halus (micro clusters) yang membuat ia lebih mudah diserap ke dalam
sel. Ini menghasilkan ‘super-hidrat’ kepada badan anda.

MENGOKSIGEN / ANTIOKSIDAN
Air Alkali berfungsi sebagai antioksidan, meneutralkan radikal bebas yang merbahaya. Ini kerana, air alkali berupaya untuk mencas elektron, ia boleh meneutralkan dengan berkesan dan memblok kerosakan radikal-bebas terhadap tubuh anda. Air alkali yang diionkan mencari radikal bebas dan menukarkannya kepaa oksigen yang boleh digunakan oleh tubuh badan untuk tenaga dan oksigenkan tisu. Kanser dan sakit lain tidak dapat hidup dalam suasana alkali dan oksigenisasi.

ALKALIZE YOUR BODY’S PH
Air alkali akan memberikan badan dengan pH yang diperlukan oleh badan. Darah memerlukan persekitaran pH pada purata 7.35 pH untuk darah bertindak dengan baik.
“A pH of 7 is neutral. The lower the pH, the more acidic the blood. A variety of factors affect blood pH including what is ingested, vomiting, diarrhea, lung function, endocrine function, kidney function, and urinary tract infection. The normal blood pH is tightly regulated between 7.35 and 7.45″
source: http://www.medicinenet.com/script/main/art.asp?articlekey=10001

ENHANCE YOUR IMMUNE SYSTEM
Source: Alkaline water benefits your health by neutralizing acids and removing toxins from your body. Tap water normally has a pH value of 7 and is neutral. Alkaline water has a pH range of 7.2 to 9 that is safe for the body. The pH value describes the acidity or alkalinity in a water sample. If the body is excessively acidic, there is a lack of oxygen available in your body cells, and you will not be healthy. When your body is alkaline, and it is getting sufficient minerals from the food and drinks to remain alkaline, your blood will function normally. Providing oxygen to the body cells and removing all acidic waste from the body is significant for health.
Article Source: http://EzineArticles.com/7240072

PERHATIAN!!
Jika anda sedang mencari PENAPIS AIR ALKALI RINGAN yang KAYA MINERAL…
Jika anda sedang mencari PENAPIS AIR dengan TEKNOLOGI TERBARU…
Jika anda sedang mencari PENAPIS AIR yang ada 100% JAMINAN…
Jika anda sedang mencari PENAPIS AIR yang ada SERVIS TERJAMIN…
Jika anda sedang mencari PENASPI AIR berTEKNOLOGI NANO POSITIF…
Anda sedang berada di Laman Yang Betul. Teruskan Pembacaan untuk mengetahui TAWARAN-TAWARAN MENARIK dari Cuckoo Malaysia.

Sebelum itu, baca dulu realiti yang mungkin berlaku dalam kehidupan kebanyakan daripada rakyat Malaysia sekarang.

TAHUKAH ANDA TENTANG ISU AIR DI MALAYSIA?
Pernahkah Kita Terfikir?
Tanpa Kita Sedari, Sumber Air Kita Mengandungi 7K?
1. Karat
2. Kuman
3. Klorin
4. Keladak
5. Kimia
6. Keruh
7. Kotoran Bahan Terbuang Ke Dalam Sungai dan lain-lain.
CUBA LIHAT GAMBAR-GAMBAR BERIKUT UNTUK KITA FIKIRKAN BERSAMA…

pencemaran-air-yang-serius-penapis-air-cuckoo4

pencemaran-air-yang-serius-penapis-air-cuckoo3 pencemaran-air-yang-serius-penapis-air-cuckoo2 pencemaran-air-yang-serius-penapis-air-cuckoo penapis-dalam-badan-kita

KENAPA BIARKAN KELUARGA ANDA MEMINUM AIR YANG TIADA KUALITI?

whichoneYouWant

Memang benar, terdapat pelbagai jenis dan jenama penapis air di pasaran yang begitu banyak di pasarkan untuk kesihatan badan kita.
Apa yang membezakan produk-produk penapis air ini adalah fungsi, kualiti dan juga servis yang terdapat dalam sesuatu produk.

Apa yang membezakan produk-produk penapis air ini adalah fungsi, kualiti dan juga servis yang terdapat dalam sesuatu produk.

 

MEMPERKENALKAN PENAPIS AIR JENAMA CUCKOO 
Produk ini adalah produk yang baru di pasarkan di Malaysia pada masa ini namun sudah lama terkenal di negara pembuat iaitu di Korea.

Jika anda ingin ketahui lebih mendalam lagi dengan syarikat Cuckoo, anda bolehlah melayari laman web rasmi Cuckoo iaitu:

www.cuckoo.com.my

Anda juga boleh melihat perkembangan syarikat, produk-produk yang terdapat di pasaran selain penapis air dan juga tawaran-tawaran serta peraduan rasmi yang akan dilakukan oleh pihak syarikat.

Ketahui cawangan-cawangan rasmi yang terdapat di seluruh Malaysia untuk memudahkan anda mengetahui lokasi terdekat anda.

Untuk pengetahuan, Produk Cuckoo telah diiklankan dan bersiaran di radio-radio tempatan yang terkenal hampir setiap hari. Beberapa orang pengacara popular radio telah memilih Penapis Air Cuckoo sebagai Penapis Air Terbaik untuk keperluan AIR yang BERSIH dan SIHAT.

Penapis Air Cuckoo No. 1 di Korea
Dengan Rekod Jualan Pada Tahun 2014,
2 Minit 1 Unit Terjual.

PERTAMA DI MALAYSIA
“CUCKOO WATER PURIFIER
WITH ALKALINE AND MINERALS!!!

All_Cuckoo_Purifier

APA TU PENAPIS AIR CUCKOO??

  1. Penapis Air Nombor 1 di Korea menguasai 74% pasaran sebenarnya di sana.
  2. Menghasilkan Air mineral beralkali yang sangat bersih, sedap dan sihat.
  3. Satu2nya penapis air di Malaysia yang menepati piawaian WHO. Jenama lain  xde.

AqA-SSvmIwSgZzNIrMDx8-A1iL54Ka1dErok1skqo0la

KELEBIHAN PENAPIS AIR CUCKOO??

  • Menghasilkan air beralkali pertengahan (pH 7.5 ~ 8.0) sangat bagus utk tubuh sihat
  • Membekalkan air PANAS, SEJUK dan SUAM dengan SEGERA..!!
  • Tak perlu masak air panas
  • Tak perlu simpan air dalam peti sejuk lagi
  • Cuci muka dengan air sejuk CUCKOO..kulit akan licin dan tiada kuman dan tiada klorin yg mempercepatkan proses penuaan.
  • Dapat jaga buah pinggang seisi keluarga..
  • Masak nasi dengan air CUCKOO akan mempercepatkan proses memasak dan nasi tahan pada masa lama.
  • Direct piping; Tak perlu tambah air
  • Tak perlu angkat air dari Vending Machine
  • Rekabentuk dari Korea yang elegan dan moden
  • Produk dan Filter 100% dari Negara Korea
  • Menggunakan NANO POSITIVE FILTER untuk menyingkirkan logam berat dan seterusnya memperkayakan kandungan mineral dalam air
  • Harga belian secara CASH yang MAMPU MILIK
  • SERVIS PERCUMA selama 2 TAHUN jika pembelian secara CASH
  • Kadar RENTAL yang murah dan berbaloi disamping nikmati SERVIS dan WARRANTY secara PERCUMA sepanjang rental
  • Menapis segala logam dan bahan merbahaya lain di dalam air
  • Mengekalkan mineral di dalam air yang diperlukan oleh badan
  • Tidak membazir air (bukan melalui proses penyulingan RO)
  • Boleh digunakan walaupun tekanan air rendah (Boring seperti di Kelantan, asalkan ada sistem paip air)
  • Proses Pendaftaran yang mudah.
  • Mendapat Sijil Halal Jakim.
  • Menepati piawaian WHO

halal-malaysia-koreahalal-malaysia

 

ADA 10 SEBAB KENAPA ANDA MESTI PILIH PENAPIS AIR CUCKOO

6 TAHAP PENAPISAN
6-tahap penapisan dengan 4 penapis yang menghasilkan air bersih, bebas bendasing dan kaya MINERAL yang mengikut piawaian WHO.

NATURAL FILTER YANG DIPATENKAN
Penapis air “Natural” telah dipatenkan, inilah penapis yang menghasilkan AIR SIHAT yang memberi kesan kesihatan hampir sama dengan air semulajadi – Air Alkali yang kaya dengan MINERAL.

PENAPIS NANO-POSITIVE
Penapis Nano-Positive menapis unsur membahaya, LOGAM BERAT dan 99.99% virus dan bakteria dari air sambil mengekalkan kandungan mineral yang baik.

TANGKI AIR ‘ KELULI TAHAN KARAT ‘
Semua penulen Air Cuckoo menggunakan keluli tahan karat berketumpatan tinggi untuk mencegah kesan kimia plastik pada suhu tinggi, menghapus pembentukan ‘fur’ dan memastikan situasi bersih setiap masa.

SERVIS NATURAL CARE
Cuckoo adalah jenama penulen air PERTAMA di Malaysia yang memperkenalkan perkhidmatan ‘STEAM-STERILIZATION’ atau penghapusan kuman menggunakan wap.

PENUKARAN PENAPIS pada setiap Servis Natural Care
Servis Cuckoo’s Natural Care dibuat oleh professional terlatih – Doktor Natural akan menemui pelanggan setiap 4 bulan. Penukaran penapis akan dibuat pada setiap servis. Penukaran filter paling cepat adalah 4 bulan.

Tiada AIR BUANGAN ketika proses Penapisan.

Produk Cuckoo masih EFEKTIF walau di kawasan tekanan RENDAH

‘PAIP’ boleh buka untuk memudahkan penyucian, tiada AIR BUANGAN ketika proses Penapisan.

Penapis Air Cuckoo menghidangkan AIR yang SIHAT & BERSIH.

20151202184447

APA PIAWAIAN WHO UTK AIR MINUMAN??

  1. Bersih dari logam berat(sebelum ni hanya RO sistem mampu tapis/penapis biasa tak mampu tapis)
  2. Mengandungi mineral (Sistem RO terlalu halus sehingga mineral tak boleh tembus)
  3. Bersifat alkali.

Sistem RO menepati ciri no 1 tapi tiada no 2 dan no 3.

Penapis biasa menepati ciri no 2 dan 3 tapi tak ada no 1.

Penapis Air Cuckoo mempunyai 3 ciri2 tersebut.

12509520_573085942848640_2948264215555109879_n1 (1)

Jadi, mengapa nak pilih yang lain???
PERCUMA SERVIS CUCKOO

Natural Care Services (NCS)

  • Servis PERCUMA setiap 4 bulan menggunakan kaedah steam sterilization.
  • Tukar penapis air PERCUMA setiap 4 bulan. (Dalam setahun tukar semua peringkat penapis & jumlahnya 6 batang)
  • Perkhidmatan pemasangan semula PERCUMA jika berpindah.
  • Warranty PERCUMA

penapis-air-cuckoo-natural-dr-headercuckoo-water-purifier-steam-sterilizationncsAhv5WE2dVrYhB2aycSzRCXigTABtYldbUoNmDBmPr-69 (1)ujian1 ujian

SISTEM PENAPISAN CUCKOO MERUPAKAN SISTEM PENAPISAN TERBAIK DAN TERKINI YANG ADA PADA MASA KINI. SISTEM INI TELAH DIPATERNKAN DAN TIDAK TERDAPAT PADA PENAPIS AIR JENAMA LAIN.

Filter Pertama: Sediment Filter
Penapis ini akan menapis segala jenis kotoran, habuk, dan pencemaran

Filter Ke-2: Pre Carbon Filter
Penapis ini akan menapis klorin, bahan kimia dalam air, rasa yang tidak diingini dan bau yang tidak menyenangkan.

Filter ke-3 hingga ke-5: Natural Filter 
Penapis ini di paternkan di bawah jenama Cuckoo. Penapis ini akan menghapuskan semua rasa dan bau yang tidak diingini sambil meningkatkan kandungan mineral dalam air. Air beralkali ph7.5 akan terhasil ketika proses ini.

Filter ke-6: Nano Positif Filter
Penapis ini akan membuang segala jenis bakteria, logam berat namun pada masa yang sama mengekalkan kandungan mineral.

cuckoo-water-purifier-6-step-filtration-headerfullimage1fullimage2fullimage3

 

TREND PASARAN PENAPIS AIR YANG ANDA MESTI TAHU!

Filter-Technology

Kebanyakan Penapis Air yang ada di pasaran masih menggunakan Teknologi Generasi 1 iaitu RO Filter dan Generasi 2 iaitu Ultra Filtration(UF) Filter.
Berbeza dengan Penapis Air Cuckoo. Semua model Penapis Air Cuckoo menggunakan Teknologi Generasi Ke-3 yang terkini iaitu Teknologi Nano Positive.

BAGI PEMBELIAN SECARA RENTAL, PEMBAYARAN MELALUI DIRECT DEBIT / AUTO DEBIT BANK. BANK YG BOLEH DIGUNAKAN :

  • MAYBANK
  • CIMB
  • ALLIANCE
  • RHB

432e9161-87e6-4b09-b784-bd8591d5a294

 

Utk jadi sampai hak milik kena sampai 5 tahun.. namun, selepas 3 tahun, boleh nak tukar model atau nak terminate..
Kiranya rental wajib mesti 3 tahun dan kalau nk jadi hakmilik 5 tahun..

flow proses loan

PERBANDINGAN HARGA PENAPIS AIR CUCKOO VS JENAMA POPULAR PASARAN

JIMATCUCKOO

 

BAGI PEMBELIAN SECARA CASH PEMBAYARAN MELALUI : 

  • Cash
  • Cek
  • Kad kredit/Easy Payment

20151202184524 (1)

PENING NAK PILIH MODEL YANG MANA SATU?

Pemilihan model Penapis Air Cuckoo di atas bergantung kepada :
Bajet anda. Pilihlah produk mengikut kesesuaian bajet anda.
Tempat pasang samada rumah atau pejabat. Fusion Stand & DELUXE sesuai untuk pejabat manakala Epic, Fusion Top, ICON dan Grace sangat sesuai untuk kegunaan rumah.
Kegunaan samada untuk keluarga atau pejabat. Bilangan penggunaan yang kerap adalah salah satu faktor yang perlu diambil kira.


TAHUKAH ANDA SYARIKAT-SYARIKAT UTAMA DI MALAYSIA TURUT MEMILIH DAN MEMPERCAYAI PENAPIS AIR JENAMA CUCKOO

corporate client

Jadi apa tunggu lagi, buat pilihan yang bijak untuk pelaburan kesihatan keluarga anda.

DAPATKAN SEKARANG UNTUK NIKMATI TAWARAN BERIKUT :

FREE Penghantaran Seluruh Malaysia
FREE Pemasangan Seluruh Malaysia
FREE Penyelenggaraan / Servis (Setiap 4 bulan – 1 tahun)
FREE Tukar Filter (Setiap 4 bulan – 1 tahun)
FREE Pemasangan Semula (Jika Berpindah)
FREE ‘Full Warranty’ pakej termasuk peralatan mekanikal & elektronik
jika pecah, rosak, tidak berfungsi atau air bocor.
(Dimonitor & diuruskan 100% oleh Doktor Cuckoo).

 

BERMINATLAH, MACAMANA NAK DAPATKAN PRODUK?

Sangat mudah..

  • Tak perlu slip gaji.
  • Tak perlu statement bank.
  • Tak perlu statement epf.

Hanya berikan beberapa maklumat sahaja..

UNTUK PEMBELIAN SECARA RENTAL

1)Nama
2)no ic
3)no telefon
4)alamat pasang
5)email
6) nama org kedua
7)no telefon org kedua
8)no akaun sahaja.. x perlu gambar kad..
9) gambar ic depan belakang.
10) model yg dipilih

 

UNTUK PEMBELIAN SECARA CASH ATAU CREDIT CARD
1)Nama
2)no ic
3)no telefon
4)alamat pasang
5)email
6) nama org kedua
7)no telefon org kedua
8)model yg dipilih

854c7-call2btext2bemail

Sebarang pertanyaan atau tempahan :

Taip ‘CUCKOO’ & Whatsapp / SMS ke 011-18632093
Taip ‘CUCKOO’ & Whatsapp / SMS ke 011-18632093
Taip ‘CUCKOO’ & Whatsapp / SMS ke 011-18632093

[atau]

tekan PM disini : www.facebook.com/messages/

[atau]

Untuk urusan lebih PANTAS & EKSKLUSIF
Call terus saya, 011-18632093  NASIR
Servis dijamin Gred A, InshaAllah